Nyheter

Logicenters i Norden stärker upp teamet

Logicenters befinner sig i en kraftig expansionsfas och stärker nu upp teamet rejält.För att stötta logistikfastighetsaktörens fortsätta tillväxt och ambitiösa målsättningar har Logicenters knutit till sig sex nya medarbetare.Bland annat har man värvat en hållbarhetschef i syfte att stärka Logicenters hållbarhetsarbete ytterligare.

För att förstärka NREP:s hållbarhetsarbete ytterligare har Logicenters nu rekryterat Karin Sjövall som tillträder rollen som Sustainability Manager med fokus på logistikfastigheter. Karin kommer senast från Nordic Property Management som Project Sustainability Manager.

– Det känns riktigt kul att teama upp med ännu fler smarta, drivna och trevliga personer som har förståelse för vad våra kunder värdesätter. Jag är helt övertygad om att våra nya kollegor kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och säkerställa att våra högt uppsatta verksamhetsmål nås. Tillsammans ska vi fortsätta utveckla och förvalta Nordens mest moderna och hållbara logistikfastigheter. Nu ska vi ta Logicenters till nästa nivå,säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Vidare har Logicenters även rekryterat Andreas Luczak som Transactions Associate, Erik Karlsson som Business Analyst samt Kalle Nurmos som Asset Manager. Dessutom tittar logistikfastighetsaktören på ännu fler rekryteringar för att hålla tempo med tillväxten.