Nyheter

HCL Technologies lanserar MINTVIZOR

Teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) lanserade idag MINTVIZOR, en lättanvänd analyslösning för tillverkning för anläggningschefer och fabrikspersonal. Lösningen erbjuder maskinövervakning i realtid och analyser av butiksdata för att driva beslutsfattande för högre produktionstakt, färre driftstopp och förbättrad produktkvalitet.

MINTVIZOR ger sektorn för tillverkningsanalyser ett innovativt flexibelt distributionsutbud, med t ex realtidsinsikter kring tillgänglighet, prestanda och kvalitet på verktyg, utrustning, enheter och maskiner.

Eftersom Industrial Internet of Things (IIoT) och Industry 4.0 förändrar tillverkningsindustrin har tillverkningsanalyser i realtid blivit viktigt för att hjälpa organisationer att förbättra beslutsfattandet och åtgärderna på fabriksgolvet. MINTVIZOR har utformats för att ta hänsyn till hastigheten och effektiviteten i dess distributionsmetodik, med tillhörande konkurrensfördelar för förpackning och prissättning.