Nyheter

Säljstart: Nya Caddy Cargo

Med större utrymmen, ny teknik och en ny dynamisk design tar Caddy i sin nya femte generation ett stort kliv framåt. Från och med idag finns Caddy Cargo beställningsbar hos Volkswagen Transportbilars återförsäljare i Sverige.

Nya Caddy lanseras som skåpbil, MPV (personbil) och campingbil

Lägre förbrukning och den senaste tekniken för att drastiskt reducera NOx-utsläpp

Den helt nyutvecklade Caddy är byggd på Volkswagens MQB-plattform

Med längre hjulbas och bredare skjutdörrar: Caddy fortsätter att leverera gott om plats i alla sina olika versioner 

Nya Caddy är för första gången byggd på Volkswagens MQB-plattform, samma grund som den nyligt lanserade Golf 8. Detta innebär ny teknologi såsom innovativa assistanssystem som Travel Assist, Trailer Assist och Rear Traffic Alert, vilket gör körningen både enklare och säkrare.

Uppkopplad funktioner, touchskärmar och touchkontroller gör Caddy till en smartphone på hjul. Den avancerade tekniken i den nya avgasreningen med dubbeldosering av AdBlue, hjälper de effektiva turbodieselmotorerna att förvandla NOx till vatten och ofarligt nitrogen. En karaktärsfull design som är genomtänkt i varje liten detalj för att ge bilen en tydlig profil och bättre utrymmen – en sann Volkswagen!

När vi nu öppnar för att kunna beställa nya Caddy så finns både den korta och långa (Maxi) skåpbilen att beställa. Personbilen i samma två längder, och i utrustningsnivåerna Go, Life och Style, blir beställningsbar cirka två veckor senare.

Maxi-versionerna får en något fördröjd leveranstid på grund av en lite senare produktionsstart. Vissa versioner och motoralternativ blir tillgängliga vid en senare tidpunkt, till exempel Caddy California som beräknas finnas tillgänglig för leverans i god tid innan semesterperioden nästa sommar. Även Caddy med fyrhjulsdrift 4MOTION har en något senare produktionsstart, med kundleveranser från våren 2021.

Nu beställningsbar i Sverige

Fredag 23 oktober startar försäljningen av nya Caddy Cargo hos Volkswagen Transportbilars återförsäljare i Sverige. De första bilarna anländer kring årsskiftet och kundbeställda bilar strax därefter. Priserna startar på 182.300 kr för en Caddy Cargo TDI 75 hk.

Bilarna har bättre grundutrustning än tidigare och attraktiva introduktionserbjudanden med utrustningspaket ”Drive” och ”Drive Premium” ger en prisfördel på upp till 14.000 kr exklusive moms för de som tidigt beställer denna efterlängtade ersättare av Sveriges mest populära transportbil.