Nyheter

Ny vd för BITO i Norden

BITO har anställt Torben Lüthje Hansen som ny vd för BITO Lagerteknik A/S med ansvar för verksamheten i Norden. Han kommer från en chefsposition inom robot- och vindkraftsindustrin och har även många års erfarenhet av försäljning, logistik och marknadsföring.

BITO är en av Europas ledande aktörer inom intralogistik. Lüthje Hansen och hans medarbetare i Danmark, Finland och Sverige ser fram emot att skapa resultat med utgångspunkt i goda kundupplevelser av smarta lagringslösningar och kvalitetsprodukter från egen produktion.

– Vi arbetar konstruktivt och målmedvetet för att tillsammans med våra många lojala kunder fortsätta utvecklingen av både deras och vår egen verksamhet. Samtidigt ska vi upprätthålla det som kännetecknar BITO, nämligen ordning, tillförlitlighet och kompetent rådgivning inom alla lager- och logistikområden, säger Torben Lüthje Hansen.