Nyheter

Norrvidinge expanderar – öppnar nytt kontor i Växjö

Norrvidinge inleder det nya året med att med att expandera geografiskt. Norrvidinge etablerar kontor i Växjö och här ifrån skall marknaden i Småland bearbetas. Andreas Karlsson blir ny Affärsområdeschef och ansvarig för verksamheten.

Norrvidinge fastställer också en ny koncernenorganisation för att öka konkurrenskraften och stärka sin position som den ledande aktören på transport-och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.Andreas Karlsson tillträde tjänsten som affärsområdeschef för Anläggning Öst den 1januari 2021.

Andreas har mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom transport-och maskinsektorn. Andreas kommer närmast från en befattning som regionchef inom GDL-koncernen och han har tidigare bland annat verkat inom Alwex AB.

Andreas Karlsson ser fram emot att bli en del av utvecklingen i Norrvidinge:

– Utifrån min erfarenhet vill jag bidra till att Norrvidinges position på marknaden utvecklas till den bästa möjliga, säger han.

Norrvidinges geografiska expansion utgår från ett nytt kontor i Växjö. Norrvidinge har analyserat marknaden och konstaterat att det efterfrågas tjänster som väl överenstämmer med Norrvidinges affärsmodell såsom specialister inom anläggninslogistik.

– Norrvidinge har en framgångsrik affärsmodell och Andreas erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för Norrvidinges etablering och utveckling i Småland, säger Johan Beermann, VD och Koncernchef, Norrvidinge.