Nyheter

ABS Wheels – ett av Sveriges snabbast växande företag

Dagens Industri har utnämnt ABS Wheels till Gasellföretag, och idag firar man utmärkelsen tillsammans med andra vinnare på huvudkontoret i Arlandastad. DI Gasell delas ut till de snabbast växande företagen i Sverige. Det är fjärde året i rad som ABS Wheels får den eftertraktade utmärkelsen.

– Vi har en långsiktighet i allt vi gör och har lyckats skapa en arbetsplats med hög trivsel och ett ständigt fokus att ligga i framkant inom e-handeln. Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med. Vi är stolta över denna prestation, som inte hade varit möjlig utan duktiga medarbetare, säger Andie Lahdo, vd för ABS Wheels.

OM DI GASELL

Varje år rankas Sveriges mest framgångsrika företag i Gasellundersökningen. I år utses 846 företag till Gasellföretag vilket är en nedgång med 30 % gentemot förra året. Förra gången blev ABS en så kallad mästergasell (gasellernas gasell) Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till den exklusiva krets som får kalla sig för Mästargaseller.

Bild av Gerd Altmann