Nyheter

NetOnNet i nya lokaler i Veddesta Handelsplats

Efter 15 år i Veddesta meddelar nu hemelektronikföretaget NetOnNet att man under året byter lokaler och i sommar öppnar upp en helt ny Lagershop på Veddesta Handelsplats. Den nya lokalen är 3200 kvm stor och ligger granne med bland andra Willys, Beijer Byggmaterial, Biltema och Blomsterlandet.

Retailchef Peter Andersson bekräftar att förväntningarna inför etableringen på Veddesta Handelsplats under sensommaren är stora:

Vi öppnade vår första Lagershop i Stockholm för 15 år sedan, valet föll då på Järfälla och Veddesta. Vi har under dessa år haft stor framgång i våra nuvarande lokaler. Lokalerna har dock endast en tillfällig dispens för handel vilken nu löper ut och det känns fantastiskt att få välkomna våra kunder till en ny och uppgraderad Lagershop, endast 3 minuters bilresa från vår tidigare lokal.

Fastighetsägare till Veddesta Handelsplats är Kalmarbaserade CA Fastigheter AB. Totalt har Veddesta Handelsplats drygt 35 000 kvm handel och 1 200 parkeringsplatser.

Vi har sökt lokal i området under flera år, och hos fastighetsägaren CA Fastigheter hittade vi till slut vad vi letat efter. Tillsammans är vi nu i full gång med byggnationen. Vi hoppas på att komplettera övriga aktörer på Veddesta Handelsplats och ge fler kunder möjlighet att uppleva vårt uppskattade omnikanalskoncept, säger Peter Andersson.

Vi är glada att NetOnNet har valt att ge oss förtroendet att uppföra en ny butik i Veddesta. Vårt arbete med att fylla handelsplatsen med nya verksamheter som ökar dragningskraften till handelsområdet fortsätter och detta är en viktig del på vägen, säger CA Fastigheters Förvaltningschef region Stockholm, Malin Claesson Stenström.