Nyheter

Ny vd för CloudPro

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Anders Rådman, 41, har en lång erfarenhet av IT-branschen och kommer senast från rollen som affärsutvecklings- och försäljningschef för digitalisering både hos TietoEvry och Semcon. Han inledde sin ledarskapsbana 2008, då i rollen som konsultchef och har därefter jobbat i konsultdrivna verksamheter med tjänste- och affärsutveckling.  Anders erfarenhet av rollen som digital försäljningschef är dessutom viktig i CloudPros strävan att fortsätta sin tillväxtresa.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera Anders Rådman till rollen som vd för CloudPro. Med sin breda erfarenhet av digitalisering, försäljning och affärsutveckling kommer han kunna leda bolaget framåt. Vi ser stora möjligheter för CloudPro att utveckla sitt erbjudande när det kommer till att leverera molntjänster, affärskritisk infrastruktur och digitala arbetsplatser av högsta klass, säger Jörgen Qwist, vd, Combined Excellence.

– Jag har varit med om en liknande resa förut, att jobba i en koncern med flera olika expertbolag. För CloudPros del ser jag stora möjligheter till fortsatt tillväxt, ökad försäljning och rekrytering av fler konsulter med spetskompetens. Genom min erfarenhet hoppas jag att vi kan undvika vissa fallgropar och på så sätt skapa en trygghet i resan framåt. Jag har redan fått en bra bild över de mål som finns och det matchar bra med vad jag tror på, säger Anders Rådman.

Anders Rådman är född och uppvuxen i Skövde, men flyttade till Karlstad för 20 år sedan för att utbilda sig till systemvetare.

Hans resa i IT-branschen började redan vid sidan av studierna. Då som supporttekniker, ofta på plats ute hos kunder, men också genom IT-support över telefon. Områden som är viktiga för CloudPro i rollen som en partner med ett helhetsperspektiv för outsourcing av IT.

Om Cloudpro:

CloudPro säkerställer att företag och dess medarbetare har tillgång till affärskritisk infrastruktur och digitala arbetsplatser. Cloudpros leverans sker från publika eller privata molntjänster, och hybrider däremellan, hela vägen från förstudie till slutanvändarsupport. En trygg partner som ska vara ett naturligt val för outsourcing av IT.