Nyheter

Ivanti utser Erik Randles till ny global kanalchef 

Erik Randles har utsetts till ny global kanalchef. Han får det övergripande globala ansvaret att växa Ivantis ekosystem av partners och kommer senare i år att lansera ett nytt globalt partnerprogram.

– Ivanti förstår de nya och komplexa IT- och säkerhetsutmaningar som företag står inför idag med att hantera och säkra en globalt distribuerad arbetskraft och har utvecklat en unik portfölj med integrerade lösningar som gör det möjligt att hantera företag som finns överallt, säger Randles. Våra partners spelar en viktig roll för att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål. Jag ser fram emot att leda ett globalt program som gör det möjligt för partners att leverera mer värde till kunderna och effektivt växa sin verksamhet med Ivanti.
Erik Randels har tidigare haft liknade positioner på VMware och Hewlett-Packard Enterprise SimpliVity.

Med över 20 års erfarenhet av att leda global affärsutveckling, allianser och försäljningsprogram för kanalpartners, för både offentliga och privata företag, tar Randles med sig flera erfarenhenter som kommer att gagna Ivantis globala partnernätverk.   

– Vi är fast beslutna att utveckla ett spännande tillväxtorienterat program för våra partners när vi gemensamt betjänar marknaden. Målet med vårt partnerprogram är att driva enkelhet, förutsägbarhet och lönsamhet när vi levererar affärsvärde via programvara och tjänster till våra kunder, säger Jeff Abbott, VD för Ivanti. Ivanti-teamet är hedrat över att Erik är med oss i vår strävan att bygga ett större och mer kapabelt partnerekosystem. Jag är övertygad om att Eriks omfattande erfarenhet kommer att förbättra allt vi gör med vårt befintliga och framtida nätverk.