Nyheter

FlexQube erhåller ytterligare ordrar från BRP

Bombardier Recreational Products Inc. (BRP), med huvudkontor i Kanada och varumärken som Ski-Doo och Lynx (snöskotrar) och Sea-Doo (vattenskotrar), har lagt ytterligare ordrar under februari om ca 3 MSEK.

Ordrarna avser produkter till fabriker i Finland, USA och Mexiko och ungefär hälften av ordervärdet kommer att levereras under det andra kvartalet 2021 och resterande del i det tredje kvartalet 2021.

Bombardier Recreational Products (BRP) är ett kanadensiskt företag som tillverkar motorfordon för terrängkörning, huvudsakligen snöskotrar, bland annat under märkena Lynx och Ski-Doo.

BRP har tillverkningsenheter i Kanada, USA, Mexiko, Finland och Österrike och det totala antalet anställda är fler än 12 600.

Även motorcykelmärket Can-Am, Evinrude utombordsmotorer och motortillverkaren Rotax ägs av BRP. BRP tillverkar även vattenskotrar i form av märket Sea-Doo.

FlexQube har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder.

Några exempel är:  Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.

Foto: FlexQube