Nyheter

Ny CFO på Swedish Airport Infrastructure

Swedish Airport Infrastructure AB har rekryterat Jennie Norlin till ny CFO. 

Jennie Norlin är för närvarande CFO på Svealandsfastighetsteknik AB i Stockholm och har tidigare bl a varit CFO/ekonomichef på Armada Fastighets AB. Jennie har en mångårig och bred erfarenhet av ekonomistyrning, finansiering och verksamhetsutveckling inom fastighetsbranschen och från olika chefsbefattningar.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på SAIAB som är ett långsiktigt och stabilt bolag med framtida utvecklingspotential. Att få vara med och utveckla bolaget och bidra med min kompetens och mina erfarenheter känns oerhört spännande och inspirerande.

– Vi välkomnar Jennie till bolaget, säger SAIABs VD Torbjörn Blücher. Jennie har en gedigen kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen och inom olika ekonomiområden vilket kommer blir ett värdefullt tillskott för bolagets utveckling.

Jennie kommer tillträda tjänsten den 1 april 2021.