Nyheter

Ny hjullastare från Hitachi

Hitachi introducerar nu sin första hjullastare med Steg V-motor, den första hjullastarmodellen i kommande generation. Nya ZW220-7 är konstruerad för att sätta föraren i fokus, med marknadsledande säkerhetsfunktioner och oöverträffad förarkomfort.

Tack vare en fantastisk effektivitet och maximal tillgänglighet får ägaren full kontroll över ekonomin. Genom Hitachis eftermarknadstjänster, som fjärruppkoppling, kan ägaren dessutom minska kostnaderna.

– Det är många års studerande och tidigare erfarenheter som ligger till grund för utvecklingen av nya hjullastarserien ZW-7, för att säkerställa att den möter de särskilda krav som ställs av europeiska kunder, allt från små till stora företag, säger Bill Drougkas, Produktchef Hjullastare, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV.

Känn skillnaden

Utmärkt sikt och intelligent system gör ZW220-7 till den säkraste maskinen på marknaden. Med det nya Aerial Angle-kamerasystemet ges en 270 graders kameravy runt maskinen. Därtill uppmärksammas föraren omedelbart om ett hinder befinner sig i närheten av maskinen tack vare det nya backradar- och varningssystemet.

Det är inte enbart på jobbet som den nya hjullastaren gör skillnad. Även efter en lång arbetsdag kan förarna glädja sig åt att Hitachis nya förarhytt minskar tröttheten.

Den moderna och rymliga hytten hjälper dessutom förarna att arbeta mer effektivt. ZW220-7 realiserar det bästa inom förarkomfort, med några av marknadens absolut lägsta nivåer av ljud och vibrationer. Den är enkel att använda, bland annat genom det nya stolsmonterade elservo-spakstället, den nya förbättrade förarstolen, nya multifunktionsskärmar och en ergonomiskt utformad knappanel integrerad i hyttstolpen.