Nyheter

Nytt samarbete: Budi och Assistancekåren

Nu inleder auktionsplattformen Budi ett samarbete med Assistancekåren. Detta för att underlätta hantering av tunga fordon, personbilar och entreprenadmaskiner.

– Samarbetet ökar våra möjligheter att rikstäckande utföra uppdrag för våra kunders räkning, dessutom med så få mellanhänder som möjligt, säger Christoffer Holm, VD för Budi.

Auktionsplattformen Budi omhändertar och säljer fordon på uppdrag av banker, leasingbolag, konkursförvaltare och andra företag som vill avyttra tillgångar över hela landet. Samarbetet med Assistancekåren innebär att de kan bistå Budi med såväl upphämtning av aktuella fordon som transport till uppställningsplatser inom Assistancekårens regi.

Assistancekåren genomför också funktionskontroll, tvätt och fotografering av fordonen som Budi sedan lägger ut till försäljning på www.budipro.se. Efter avslutad auktion bokar köparen själv tid med Assistancekåren för upphämtning, vilket innebär snabb hantering för alla parter.

– Assistancekåren är ett kompetent och professionellt företag med ett välkänt renommé. De flesta människor som har åkt längst Sveriges vägar har stött på en karaktäristisk rödgul bärgningsbil från Assistancekåren. Tack vare ett rikstäckande nät av uppställningsplatser blir transporten ”last mile” kortare vilket är bra både för kund och miljö, säger Christoffer Holm, VD för Budi.

Assistancekåren ser positivt på samarbetet och utlovar förstklassiga tjänster och bästa tänkbara service.

– Vi är glada att inleda ett samarbete med Budi. De känns mycket seriösa och kompetenta och vi ser fram emot att vara deras partner för bärgning och tillhörande tjänster, säger Mats Nilsson, vd på Assistancekåren.