Nyheter

Fastec bygger logistik och terminalbyggnad åt Skellefteå Lastbilsstation i Timrå

Fastec Sverige AB har på totalentreprenad fått i uppdrag att bygga logistik och terminalbyggnad åt Skellefteå Lastbilsstation AB i Timrå.
I projektet ingår projektering och byggnation av logistikbyggnad med last- och lossningsfaciliteter.

Byggnaden som även innehåller kontors- och personalutrymmen är på 2 940 kvm. Även markarbeten för byggnad, lastning och lossning samt in- och uttransport ingår.

Projektet är påbörjat och ska vara klart hösten 2021. Medlemsföretag är Totalbyggaren i Jämtland och projektchef är Nicklas Sandström.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Skellefteå Lastbilsstation och att vi får vara med att bidra till deras utveckling, säger projektchef Nicklas Sandström.

Fastec Sverige AB har under årets första kvartal haft den största orderingången någonsin för ett enskilt kvartal, 640 mkr.

– Vi är glada för den fina start vi fått på 2021. Vi har jobbat ett tag med ett flertal projekt och det är skönt att se att det arbetet slutar med affärer. Det är lite olika hur man resonerar om att investera under Corona-pandemin och besluten tar, ganska naturligt, lite längre tid. Nu hoppas vi att pandemin börjar släppa sitt grepp och att vi alla får återgå till lite mer normala förhållanden, säger Erik Lindmark, marknadschef på Fastec Sverige AB.