Nyheter

Railcare får order för maskindelar från Loram

Railcare har fått en order om 6 MSEK från Loram för maskindelar, så kallade powerpacks, till en Railvac i Brasilien med leverans i november 2021.

Loram är ett nordamerikanskt järnvägsbolag som Railcare har haft en affärsrelation med sedan 2000.

– Under 2021 har vi två leveranser till Loram för maskindelar till Railvacs och det är glädjande att vi har ett fortsatt bra samarbete tillsammans. Två maskindelar ska levereras under kvartal två till Railvacs i Nordamerika och den nya ordern är för maskindelar till en Railvac i Brasilien. Trots det rådande världsläget är det glädjande att vår exportverksamhet får nya beställningar. Järnvägen är en kritisk samhällsfunktion och den behöver underhåll och förbättring i vilken del av världen vi än befinner oss, säger Daniel Öholm, CEO på Railcare Group AB.