Nyheter

Ny topprekrytering i Sverige för Logicenters

Det nya tillskottet är Kristoffer Sandberg som tillträder rollen Head of Transactions and Business Development för Logicenters i Sverige. Kristoffer har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling inom fastighets- och logistikmarknaden och kommer senast från Cushman & Wakefield som Head of Capital Markets.

Logistikfastighetsaktören fortsätter att stärka sin position i Norden med en ny topprekrytering. I Sverige ansluter Kristoffer Sandberg som ska leda den fortsatta affärsutvecklingen och logistikfastighetsaktörens transaktioner i Sverige. Senast kommer han från Cushman & Wakefield med gedigen erfarenhet av transaktioner inom logistikbranschen.

– Det här är en topprekrytering vi verkligen är nöjda med. Kristoffer är en av de rådgivare som länge utmärkt sig inom logistikbranschen i Sverige. Han besitter en värdefull erfarenhet av affärsutveckling och har varit en del av en rad stora transaktioner. Just nu befinner sig Logicenters i en stark tillväxtfas och den här rekryteringen är en del av den stora satsning som vi gör. Med Kristoffers långa erfarenhet som rådgivare inom logistikbranschen så kommer han att bli en viktig del i att föra Logicenters framåt. Jag vill varmt välkomna Kristoffer till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters.

Kristoffer Sandberg kommer närmast från Cushman & Wakefield där han är Partner och Head of Capital Markets samt ansvarig för den pan-nordiska transaktionsrådgivningen inom logistik -och industrifastigheter. Innan dess var han Head of Transactions på investmentbolaget VINCERO där han var en nyckelperson i att utveckla företagets fastighetsportfölj.

– Att få ansluta till den främsta aktören inom logistikfastigheter känns oerhört spännande och utmanande. Jag har en lång erfarenhet av transaktionsrådgivning inom fastighetsbranschen, med fokus på logistik- och industrisektorn. Det kändes därför naturligt att gå över till investeringssidan och för mig fanns det bara ett bolag och team som var intressant, vilket var Logicenters. De är den starkaste aktören inom branschen så när möjligheten dök upp var det ett självklart val för mig att vara en del av Logicenters fortsatta tillväxtresa. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Logicenters arbete och portfölj tillsammans med mitt nya team, säger Kristoffer Sandberg.