Nyheter

DEFA förstärker organisationen

DEFA har återställt Mattias Ericsson som ny försäljningsdirektör för Auto & Industry i DEFA Sverige. Under de senaste 13 åren har Mattias haft olika roller på KIA, Renault och i återförsäljarnätet.

Mattias kommer senast från rollen som chef för produktutveckling servicemarknad på KIA. Hos DEFA får han ett övergripande ansvar att driva och utveckla Auto & Industry-affären.

– Mattias har lång erfarenhet från försäljning, marknadsföring och kundvård samt värdefull erfarenhet från elektrifiering under sin tid på KIA. Han har varit med från början av elbilsäventyret och vet mycket om de utmaningar och möjligheter som fordonsindustrin och bilkunderna står inför nu. Vi är mycket glada över att han nu innehåller vårt team, säger Martin Jonsson, VD DEFA Sverige.

– De senaste åren har jag kunnat bidra till förändringar av bilmarknaden i Sverige. Att fortsätta äventyret med en ledande aktör inom laddningslösningar och bilvärme är en enorm möjlighet. DEFA har en unik position med smarta lösningar, bred kompetens och en stark position både inom fordons- och elindustrin. Jag tror att det gör dem bättre lämpade än någon annan att förstå och tillgodose de enorma förändringar som fordonsindustrin nu är i, säger Mattias Ericsson