Nyheter

Bridgestone omstrukturerar organisationen i Finland och Norge

Bridgestone Centraleuropa omformar sin landsorganisation i Finland och Norge. Martin Dahl, Country Manager Bridgestone Denmark, tar ytterligare ansvar i företaget. Som nyutnämnd Country Manager Bridgestone Finland kommer han att ansvara för Bridgestones verksamhet på den finska marknaden utöver den danska marknaden. Martin Dahl har varit hos Bridgestone i mer än tio år i olika ledarpositioner.

Ansvarsområdet för Lars Bergmark, Head of Car Dealer Channel Sweden, kommer också att utökas. Utöver sina arbetsuppgifter i Sverige kommer han också att ta ansvaret som Country Manager Norge. Lars Bergmark har många års erfarenhet inom däck- och bilindustrin och är en erfaren ledare på den skandinaviska däckmarknaden.

I sina utökade roller kommer Martin Dahl och Lars Bergmark att rapportera till Christian Mühlhäuser, VD Bridgestone Centraleuropa.

Jonas Fodstad, tidigare Country Manager för Finland och Norge, kommer att lämna företaget för att ägna sig åt andra möjligheter.

– Vi vill tacka Jonas för hans engagemang och önskar honom allt gott för framtiden, säger Christian Mühlhäuser. Med vår nya riktning tar vi ett nästa steg med vårt team. Martin och Lars är experter på den skandinaviska däckmarknaden och är tillsammans med sina respektive team nyckeln till att framgångsrikt genomföra vår strategi i regionen.