Nyheter

Cyber1 expanderar globalt med molntjänst för cybersäkerhet

Cyber1 inleder ett nytt partnerskap i Peru, vilket innebär att företagets molntjänst nu är fullt tillgänglig i Sydamerika. Det ligger i linje med kraven på företags IT-avdelningar att vara ständigt vaksamma för att kunna upptäcka och hantera säkerhetshot, vilket är en naturlig följd av den ökade användningen av molntjänster och digitala lösningar.

Cyber1 ser redan positiva följder med lanseringen av molntjänsten, med en expansion till Sydamerika, närmare bestämt till Peru. Etableringen i Peru inleds med säkerhetslösningar för ett nationellt lotteri och görs tillsammans med partnerföretaget Ainigma Holding Services.

Det nya partnerskapet gör det möjligt för Cyber1 att erbjuda värde i hela infrastrukturer, med möjligheter till integration med andra lösningar och tjänster för att tillhandahålla ytterligare skydd för sårbara klientenheter, så kallade endpoints. Tjänsterna finns nu också tillgängliga på Cyber1s existerande marknader, via väl etablerade leveransorganisationer.

– En kontrollerad expansion för Cyber1s molntjänst möjliggör en skalbarhet som uppfyller marknadens krav. Det innebär en naturlig koppling mellan tillväxt och kostnader, säger Robert Brown, president och styrelsemedlem för Cyber1.