Nyheter

Instabox får ny vice VD

Instabox fortsätter att växa i rasande takt och har den senaste tiden gjort flera rekryteringar för säkerställa fortsatt tillväxt. Den senaste är Tom Englund, som med lång erfarenhet från Tobii, ska stärka organisationen i en ny roll som vice-vd.

– Jag är väldigt glad och stolt över den här möjligheten. Den resa Instabox gjort är enastående och jag ser fram emot att bidra till fortsatta framgångar genom ökat fokus på att bygga starka organisationer på samtliga marknader, säger Tom Englund.

Instabox växer ständigt med nya användare, medarbetare, nya smarta paketskåp, fler terminaler på nya marknader. För att kunna skala upp verksamheten på samtliga marknader och säkra fortsatt hög tillväxt stärker nu Instabox upp sin organisation.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med det fantastiska teamet på Instabox. Vi är i en extrem tillväxtfas och behöver skapa förutsättningar och bygga upp oss organisatoriskt för att kunna matcha tillväxten framöver. Instabox är redan ett fantastiskt och innovativt bolag, och jag ser fram emot att ytterligare utveckla och förstärka det som gör att vi sticker ut i mängden. Jag ser fram emot att vara med och utveckla ett företag och en organisation i världsklass, som är det naturliga valet för branschens största talanger. Spännande tider ligger verkligen framför oss, säger Tom Englund, ny vice vd.

Instabox vd och grundare Alexis Priftis:

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tom till Instabox och det är en mycket viktig rekrytering i ett viktigt skede för Instabox. Hans bakgrund och styrkor passar in perfekt när vi nu ska utveckla organisationen för att kunna säkerställa fortsatt tillväxt. Hans driv, engagemang och erfarenheter passar perfekt in hos oss.

Bland andra nyckelrekryteringar den senaste tiden har Leilei Tong interrnekryterats till rollen som hållbarhetschef, Victor Melander har anställts som kommunikationschef och har Laurens Zanoli har rekryterats som försäljningschef för Benelux.