Nyheter

Nya säljare på Pinpointer i Stockholm och Karlstad

Pinpointer, det svenska techbolaget som effektiviserar avsättning av schaktmassor i en helt unik digital plattform, förstärker sitt säljteam med ytterligare två säljare. Thomas Karlsson blir säljare med bas i Stockholm och Ann Granath anställs som säljare i Karlstad.

Thomas Karlsson har en lång bakgrund inom både schaktmassor och sälj. Han har bland annat arbetat på Asea och ABB samt inom transport och logistik. Senast kommer han från VafabMiljö Kommunalförbund som säljare inom avfallsbranschen för mottagare av jordmassor. Han ser mycket fram emot att börja på Pinpointer där han ser en stor utvecklingspotential.

– Pinpointer har genom sin unika digitala plattform skapat förutsättningar för effektivisering i byggbranschen. Därför känns det väldigt spännande att få vara delaktig i Pinpointers framfart och utveckling och tillsammans med teamet och stötta alla våra kunder i Stockholms- och Mälardalsområdet, säger Thomas Karlsson, säljare på Pinpointer.

Ann Granath har en bakgrund inom vården och som lastbilschaufför. Hon har även arbetat som lastbils- och tjänstesäljare på Värmlands Motor. Nu ska hon vara med och ta Pinpointer till nästa nivå genom sin roll som säljare med bas i Karlstad.

– Jag ser verkligen fram emot att ge fler kunder en smidig lösning på deras problem. Som lastbilschaufför inom anläggningsbranschen har jag själv stött på problem med orena massor, en erfarenhet jag kommer att ta med mig in i den här tjänsten. Men då fanns ingen bra lösning, vilket det gör idag i och med Pinpointer som jag verkligen tror är framtiden, säger Ann Granath, säljare på Pinpointer.