Nyheter

Ny säkerhetschef på Green Cargo

Camilla Morin är utsedd till ny säkerhetschef på Green Cargo och tillträdde tjänsten den 1 november. Camilla kommer närmast från en roll som HR-strateg på Green Cargo men har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning i olika former och roller inom både järnvägs- och flygbranschen.

– Det känns fantastiskt roligt att kliva in i rollen som säkerhetschef. Säkerhet är vår högsta prioritet och att nu få vara med och utveckla både struktur och arbetssätt tillsammans med mina närmaste medarbetare och resten av verksamheten känns mycket ärofyllt, säger Camilla Morin.

Camilla Morin har arbetat med verksamhetsutveckling, projektledning och förändringsledning de senaste 15 åren i olika former inom både järnvägs- och flygbranschen men även som konsult inom bland annat industri och medicinteknik.

– Camilla är starkt engagerad inom Green Cargos operativa verksamhet och det är oerhört roligt att hon nu förstärker vår säkerhetsavdelning som säkerhetschef. Hennes tidigare erfarenhet från branscher och företag med höga säkerhetskrav, tillsammans med hennes goda förståelse för vår komplexa miljö och att leda i förändring, med beteende i fokus, kommer att bidra till vår fortsatta säkerhetsutveckling, säger Markus Gardbring, direktör för Operations på Green Cargo.