Nyheter

Visuella och tekniska uppdateringar av ŠKODAS kompakta SUV

Det blir en tydligare markerad front med nydesignade LED-strålkastare och bakljus. Digital världspremiär med presentation av uppdaterade ŠKODA KAROQ den 30 november.

ŠKODA har släppt två designskisser som förhandsvisar den nya fräscha uppdateringen av modellen KAROQ. ŠKODAS kompakta SUV-modell – som först introducerades på marknaden för fyra år sedan, 2017 – har nu fått uppdaterad design och tekniska förbättringar.

En av de två designskisserna visar ŠKODA KAROQs nya, mer distinkta front. Grillen har blivit bredare och har ett robust utseende med dubbla ribbor samt ny sexkantig design med ett brett luftintag under. Strålkastarna är slankare än den föregående versionen och sträcker sig hela vägen till grillen. Strålkastarnas dynamiska utseende betonas ytterligare av omdesignade varselljus. Dessutom ingår dimljus med LED-teknik i de mest avancerade full-LED-strålkastarna som blir standard på utrustningsversionerna Style och Sportline. Den uppdaterade strålkastardesignen har optimerats för att ge bästa möjliga sikt i mörkerkörning.

Den andra skissen visar KAROQ:s uppdaterade bakdel. Förutom en längre bakspoiler har KAROQ blivit visuellt mer stilren med en svart diffusor och ny skarp design av baklyktorna. Liksom strålkastarna har de smalnats av vilket framhäver bilens bredd. ŠKODAS signifikanta kristallform ger struktur och en utmärkande visuell effekt till bakljusen som kommer att behålla sin karakteristiska C-formade grafik.

Världspremiären för KAROQ sker under ett direktsänt online-event den 30 november via:

www.skoda-storyboard.com