Nyheter

Ny VD på MaintMaster

– Vi är mycket glada över att ha kunnat tillföra en så erfaren ledare som Leif  Bohlin till ett av våra portföljbolag. Han kommer bli en stark tillgång för företaget och deras spännande resa framåt, säger Peter Larsson, styrelseordförande och managing partner på Monterro.

Bohlin kommer till MaintMaster med lång erfarenhet från att starta, bygga och leda SaaS-företag och var senast VD på Unifaun, ett snabbväxande SaaS-företag inom Transport Managment Systems (TMS). Innan det hade han ledande positioner i flera globala företag.

– Det som tilltalar mig med MaintMaster, är den starka företagskulturen och de anställda engagemang för att bygga en stark produkt och en fantastisk upplevelse för sina kunder, säger MaintMasters nya VD, Leif Bohlin och fortsätter;

– MaintMaster har en otrolig resa framför sig och jag tror mina erfarenheter av liknande resor kommer vara till fördel för företaget.

Leif tar över rollen som VD från grundaren Peter Barkland. Peter har alltid varit involverad i produktutvecklingen och med Leif ombord ger det honom möjlighet att helt fokusera på att bygga produkten.

– Jag ser fram emot att fokusera på att vara produktchef och naturligtvis, fortsätta vara en del av MaintMasters resa. Jag är övertygad om att Leif kan få företaget att växa ännu mer och det ger oss en bättre position för MaintMasters framtid, säger Peter Barkland.

MaintMaster har haft en stadig tillväxt under de senaste åren och ser en ökad efterfrågan på sin produkt. MaintMaster öppnade nyligen kontor i Storbritannien och har nu tre kontor: huvudkontor i Linköping (Sverige), ett kontor i Hamburg (Tyskland) och det nyöppnade kontoret i London (Storbritannien).

På bilden från vänster: Leif Bohlin och Peter Barkland