Nyheter

Circle K:s Maria Philipson – Sveriges bästa marknadschef 2021 i kategorin drivmedel

När branschtidningen Resume i går kväll utsåg Sveriges bästa marknadschef var det sjätte året i rad som Circle K tog hem utmärkelsen i kategorin drivmedel. För marknadschef Maria Philipson var det andra året hon kunde ta emot priset.

Bakom framgången ligger ett fortsatt hårt och målmedvetet fokus med att anpassa och förflytta verksamheten till en ny verklighet för drivmedelskedjor.

Under året har Circle K arbetat med att förfina och ytterligare förbättra hela sitt utbud och erbjudande. Målet är alltid att vara ett förstahandsval hos kunderna, oavsett om man besöker stationerna för att handla drivmedel, mat, kaffe eller något annat av allt det som erbjuds.

Eller som branschtidningen Resume skriver i en kommentar till utmärkelsen:

”Under året som gått har de gjort störst förflyttningar, jämfört med konkurrenterna, i både tänkbarhet och förstahandsval.”

– Det är med stor ödmjukhet vi tar emot det här priset ännu ett år, men det är också ett härligt betyg på att vi är på rätt väg. Genom att ständigt se över, bredda, finjustera och anpassa vårt utbud är vi alltid relevanta för kunderna. I kombination med vår strävan att det ska vara snabbt och enkelt att besöka våra stationer har vi hittat ett vinnande koncept. Detta är ett samarbete med alla mina kollegor som jag är otroligt stolt över, säger Maria Philipson.

Under året har Circle K startat nya och vidareutvecklat samarbeten med andra aktörer, exempelvis Pizza Hut, Kjell & Company samt Instabox. Kombinerat med innovativa lösningar som Blippa bilen, en unik automatiserad betallösning för drivmedel och fortsatt utveckling och förfining av hela sitt utbud, inte minst på matsidan och inom el-laddning, har man tagit ytterligare marknadsandelar inom branschen.

Motiveringen till utmärkelsen Sveriges bästa marknadschef drivmedel lyder:

”Den här vinnaren klarar av omställningen från att sälja bensin med tillbehör till att sälja tillbehör med bensin. Cirkeln är sluten. Årets vinnare är Maria Philipson, Circle K!”