Nyheter

DI-gasellen Lestra Entreprenad får ny styrelseledamot

Mark- och anläggningsföretaget Lestra Entreprenad tilldelas för fjärde året i rad en DI Gasell som ett av Sveriges snabbast växande bolag. Nu utser styrelsen Lars Nyrén till ny styrelseledamot. Han har lång erfarenhet inom att förvärva bolag i byggbranschen och tillträder i november 2021.

– Lasse har en lång erfarenhet inom företagsförsäljning och kommer in med ett brett nätverk. Vårt mål är att öka markant i omsättning inom de närmsta åren och kommer att se över potentiella förvärv för att bredda vårt utbud och expandera geografiskt, säger Filip Stamenkovic styrelseordförande på Lestra Entreprenad.

Lars Nyren har en bakgrund som vd och har verkat inom ett flertal ledande befattningar inom IT och kontorsmaskinbranschen. Han har drivit egna företag och är utbildad inom ekonomi och marknad. Dessutom har Lars varit verksam som ledamot och rådgivare i flera mindre bolag.

Lestra Entreprenad har för fjärde året i rad tilldelats en DI Gasell som ett av Sveriges snabbast växande företag. Förra hösten tillträde Robert Sumberesi som ny vd för bolaget som prognostiserar att omsätta över 300 miljoner nästa år.