Nyheter

1 000 företag världen över migrerar till Oracle Cloud Infrastructure

Ingersoll Rand, Volvokoncernen, Medica, Bangkok Commercial Asset Management och Unimed Porto Alegre migrerade komplexa belastningar från lokal lagring till OCI med Oracle Cloud Lift Services. Tjänsterna har förbättrats för att hjälpa kunderna med utformning och migrering av big data, data lakehouse och datavetenskap

Oracle Cloud Lift Services lanserades i mars 2021 och ger företagen en enda kontaktpunkt för teknikleverans från slutpunkt till slutpunkt, tar bort kravet på expertkunskaper för att införa OCI-tjänster, förkortar tiden till värde och ger snabbare möjligheter att skapa nytt.

I erbjudandet ingår att organisationerna får expertrådgivning från erfarna molntekniker kring frågor om planering, utformning, prototypskapande och hantering av molnmigrering – helt utan extra kostnad.

Tack vare detta kan kunderna flytta kritiska belastningar på några veckor eller till och med dagar, i stället för flera månader. Oracle arbetar dessutom tillsammans med kunderna tills deras belastningar är i produktion. Vi tillhandahåller även utbildning om de bästa metoderna, så att kunderna själva har de kunskaper som krävs för att köra miljöerna oberoende eller arbeta med en ”Dag 2”-hanterad tjänsteleverantör.

– Allt fler organisationer vill flytta sina viktigaste företagsbelastningar till molnet. De har insett att de vill ha praktisk hjälp för att få migreringarna att gå så snabbt och smidigt som möjligt, säger Vinay Kumar, senior vice president, North America Cloud Solutions Engineering, Oracle. Med Oracle Cloud Lift Services kan kunderna dra nytta av Oracles experter för att få hjälp med migreringarna och få kritiska arbetsbelastningar att köras på OCI. Det här är samma tekniska team som har hjälpt många av världens största organisationer att hantera några av de mest komplexa migreringarna.

– När det gäller molnmigrering finns det skillnader mellan tjänsterna och molnleverantörerna måste erbjuda flexibla tjänster som passar kundernas behov, säger Dave McCarthy, research vice president, Cloud and Edge Infrastructure Services, IDC. Om man vill få de bästa resultaten innebär detta mer än att bara flytta innehållet. Molnleverantörerna måste vara beredda att hjälpa till med allt från planering till aktivering, så att man kan se till att kunderna kan migrera på ett sätt som sker i rätt tid, är grundligt och säkerställer kontinuerlig drifttid.

Kunder och partner i hela världen från många olika branscher, inklusive bilindustri, finansiella tjänster och hälso- och sjukvård, använder Oracle Cloud Lift Services för att säkerställa lyckade migreringar till molnet.

– Oracle Cloud Lift Services-teamets experter var avgörande för att se till att vår molnintegrering skedde snabbt och säkert, säger Martin Ahl, director transport automation and block chain hos Volvo Group. Det var verkligen en förmån att kunna förlita sig på deras praktiska kunskaper, medan vi fokuserade på strategin och innovationsmöjligheterna.

Det amerikanska lastbilsföretaget Expediter Services hjälper kunderna att spara pengar på relaterade kostnader för allt från drivmedel och finansiering till försäkring:

– Med hjälp av Oracle Cloud Lift Services-teamet använde Expediter Services Oracle Autonomous Data Warehouse, Oracle Data Integrator och Oracle Analytics Cloud för att inte bara öka lönsamheten för våra ägaroperatörer, utan även sänka kostnaderna för vår egen vagnpark, säger Andrew Short, CIO, Expediter Services. Vi har även kunnat identifiera affärstrender snabbare, vilket har gjort det möjligt för oss att minska den tid och det pappersarbete som krävs för våra finansieringsbeslut. Genom att använda Oracle APEX tillsammans med vår instans av Oracle Autonomous Data Warehouse har vi kunnat skapa en webbapplikation som förändrar hur vår verksamhet ser ut och ger möjlighet till nya intäktskällor som kan göra det möjligt för Expediter Services att fortsätta växa i framtiden.