Nyheter

Två nya maskiner som löser dina dammproblem

En dysenhet för inomhusbruk och en tystare vattenkanon för utomhusbruk. WLP har utökat sitt breda sortiment av vattenkanoner och system för dammdämpning med två nya modeller.

Mobil, tyst, lösning för inomhusmiljöer med låg vattenförbrukning.

WLP ET har en räckvidd på 8 – 10 meter. Den går på 230 volt och är idealisk i inomhusmiljöer. Tystgående, med inbyggd 70 l vattentank som räcker cirka 3 timmar. Kan även kopplas direkt med slang. Den har två högtrycksdysor monterade på basenheten, samt ett fristående extra stativ med en dysa till vilket ökar täckningsytan. Med två hjul och rejält handtag som gör den lätt att flytta för hand.

Lämplig för håltagning och betonggolvslipning med mera.

Effektiv och tystgående vattenkanon som är enkel att hantera

WLP D70 är framtagen för att vara enkel att använda och effektiv mot dammet. Samtidigt med en lägre bullernivå på 85 Lwa, i stället för 93 Lwa. Dessutom har den en räckvidd på upp till 60 meter samt elstyrda rörelser och fjärrbetjäning. Elanslutning 32 ampere 400V. Monterad på mobilt chassi. Kan även monteras på kärra godkänd för allmän väg.

Återförsäljare för WLP i Sverige är Andersen Contractor AB som erbjuder både uthyrning och försäljning av vattenkanoner.