Nyheter

Ny affärschef på Tyréns

Den 1 april tillträder Magnus Dahlström som ny affärschef med ansvar för infrastrukturverksamheten i Mellansverige.

– Det känns riktigt spännande och kul att få axla rollen. Jag ser fram emot att få lära känna alla – såväl kollegor som kunder. Affärsområdet är verksamt inom många spännande uppdrag på en stark marknad. Jag brinner för att verkligen förstå våra kunders behov, hur vi kan hjälpa till och hur vi kan göra det på ett effektivt och positivt sätt. Vi på Tyréns har så otroligt mycket värdefullt att bidra med. Jag ser fram emot att få leda verksamheten till nytta och framgång både för kunderna och oss, säger Magnus Dahlström.

Magnus är i grunden trafik- och samhällsplanerare och har under 25 års tid varit verksam som VD, uppdragschef, affärsutvecklare och affärsområdeschef.

Tyréns affärsområde Väg & Järnväg mitt omfattar verksamhet inom infraplanering, bro, gata, väg och järnväg med avdelningar i Uppsala, Borlänge, Gävle, Hudiksvall, Järvsö, Norrköping, Linköping och Örebro.

– Vi har haft en gedigen urvalsprocess, det fanns många kvalificerade och intresserade kandidater internt och externt. Magnus har lång erfarenhet, han är en engagerad och drivande relationsbyggare med god förmåga att entusiasmera och kommunicera. Region Mitt är en stark marknad och jag är övertygad om att Magnus kommer utveckla affärsområdet till nya höjder, säger Ulrica Nilsson, divisionschef Väg & Järnväg på Tyréns.