Nyheter

Nu kan man i Sverige köpa hela Gjerstads sortiment via EMA

Gjerstad är Norges största skopmärke med en lång historia och är kända för sin höga kvalitet. Sedan 1 januari 2022 ingår EMA Attachment AB i CEG (Construction Equipment Group) vilket är ett norskt bolag som äger flera företag inom entreprenadtillbehör, bland annat Gjerstad.

För Sveriges del innebär detta att från nu finns hela Gjerstads produktserie att tillgå via EMA:s försäljningsorganisation.

– Det är med stor glädje vi nu kan addera alla Gjerstads produkter till vår portfölj säger EMA:s VD Robert Nilsson. Deras sortiment kompletterar EMA:s skopor helt perfekt, framför allt med sina snabbfästen samt skopor på hjullastarsidan där Gjerstad har ett komplett och beprövat sortiment. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på Gjerstads produkter i Sverige och vi delar deras syn på kvalitet och leveranssäkerhet. En bra match helt enkelt!

– Våra kunder kommer inte att märka någon skillnad förutom att vår portfölj har växt, vi är samma människor med samma ledord; Enkelhet, Kvalitet och Leveranssäkerhet!

EMA Attachment AB är Sveriges snabbast växande skopmärke med lager och huvudkontor i Kinna. 2021 levererades 3700 skopor runt om i Sverige, Norge samt Holland och England.