Nyheter

Staples ser till att ditt kontor alltid är välutrustat

Vare sig ert kontor är större eller mindre, så är det alltid viktigt att det finns nödvändiga saker lättillgängligt. Detta kan vara saker som papper och bläck eller toner till skrivaren till att ha en ergonomisk kontorsstol och bra förvaring.

En av de största utmaningarna för kontorsansvariga är att se till att alltid ha rätt kontorsprodukter i lager, så att personalen kan fortsätta arbeta smidigt. Genom att beställa från Sveriges största leverantör av saker till kontor, kommer du inte sakna något i sortimentet.

Det finns allt från papper och kontorsmöbler till skrivartillbehör och datortillbehör. Du hittar även ett brett utbud av belysning, städprodukter och mycket annat som du kan behöva för att hålla ditt kontor i gott skick.

Sveriges största leverantör

När ditt kontor är i behov av kontorsgrejer kan det vara en god idé att beställa från Sveriges största leverantör, Staples, som finns både ute i butik och för att beställa via deras nätbutik. De erbjuder allt du kan tänka dig för ditt kontor. Det finns ett stort utbud av papper och bläck till skrivaren, olika typer av förvaring och ergonomiska kontorsstolar.

Det har ingen betydelse om ditt kontor är på hemmaplan och av mindre storlek eller om det är kontor av olika omfattning ute på arbetsplatser. Det finns bra saker för alla kontor. Även ekologiska produkter för de kontor som föredrar detta.

Olika sätt att handla

Vilka produkter du än behöver till ditt kontor och hur många, så har du tre olika sätt att välja mellan när du ska köpa varor ur Staples massiva sortiment.

Via deras nätbutik där du snabbt och smidigt navigerar dig fram till det du behöver. Du kan även enkelt uppdateras om olika kampanjer och låga priser, genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

Du kan beställa produkter som postorder genom att titta på sortimentet i deras produktkatalog. När du vet vad du vill ha besöker du deras hemsida för att lägga ordern.

Dessutom finns det 11 olika butiker, från Lund i söder till Visby och Mariestad. På deras hemsida kan du snabbt se vilken butik som ligger närmast dig.

Inte bara ett stort sortiment

De är inte enbart ett stort passande sortiment som avgör om man är god hjälp för kunderna. God service och att erbjuda öppet köp och fria returer, är andra viktiga faktorer för att kunderna ska komma tillbaka. Dessutom är det en stor bonus med snabba leveranser, då det är lätt hänt att det redan börjar bli brist på en produkt för att kontoret ska fungera tillfredsställande.

I det stora sortiment finns det flera produkter som även kan vara bra för ett privat kontor eller andra privata ändamål, och det är givetvis även möjligt för privatpersoner att handla av deras produkter. Vare sig man är privatperson eller företagare, så kan det vara en god idé att emellanåt ta en titt på vad som finns under outlet och att hålla koll på olika kampanjer.