Nyheter

Nordic PM hyr ut ytterligare 2 400 kvm vid Uddevalla Hamnterminal

Över 5 000 kvm uthyrt när Nordic PM tecknar nytt avtal med befintlig hyresgäst och samtidigt knyter ny aktör till fastighet i centrala Uddevalla.

I början av 2022 kunde Nordic PM presentera en uthyrning om över 2 700 kvm till Gymkompaniet Sverige AB. Nu utökas hyresavtalet och gymgrossisten hyr ytterligare 1 300 kvm i fastigheten Koppersberg 2. Tillträde till de totalt ca 4 000 kvm stora lokalerna sker i maj 2022.

Till samma fastighet, belägen invid hamnterminalen i Uddevalla, har Nordic PM nu även tecknat ett hyresavtal med Bastionens däckpool Uddevalla AB. Aktören flyttade nyligen in sin verksamhet i de nya lokalerna om ca 1 100 kvm.

Nordic PM, som hyr ut och förvaltar fastigheten på uppdrag av Företagsparken, ämnar bredda utbudet inom industri, handel, lager och logistik ytterligare framöver.