Nyheter

Advenica får order värd 30 MSEK från svensk myndighet

Advenica, den svenska leverantören av cybersäkerhetslösningar, har erhållit en ny order från en svensk myndighet. Affären är värd 30 MSEK och avser tjänster såsom underhåll, utveckling och omvärldsbevakning för leverans löpande fram till Q3 2024.

– Advenica har lång erfarenhet av att arbeta med kunder som ställer mycket höga krav på säkerhetsteknologin – kunder som kräver lösningar som värnar den mest skyddsvärda informationen. Vi är stolta över att svenska myndigheter väljer oss som leverantör av effektiva cybersäkerhetslösningar – lösningar som genom att skydda kritisk information bidrar till en säkrare värld, säger Marie Bengtsson, VD.

Advenica är sedan länge en väletablerad och betrodd leverantör av cybersäkerhetslösningar som skyddar kritisk information – lösningar som möter de allra högsta säkerhetskraven. En ny order på tjänster för säkerställandet av fortsatt upprätthållande av kvalitet och hög assurans har nu erhållits från en svensk myndighet.

Leveransen av ordern påbörjas omgående och sker sedan löpande fram till kvartal 3 2024.