Nyheter

Logisnext Sweden lanserar ny ståstaplare

I mitten av april lanserade Logisnext Sweden en helt ny serie av ståstaplare, AXiA EX, under varumärket Mitsubishi Forklift Trucks. Med både nya och förbättrade funktioner maximerar de nya truckarna effektiviteten i lagerutrymmen.

– Om du vill öka produktiviteten så är vår nya generation ståstaplare det perfekta valet, säger Harri Puronen, Product Manager för Logisnext Sweden AB.

Förbättrad ergonomi, högre prestanda och optimerad säkerhet – det är några av uppdateringarna i Mitsubishi Forklift Trucks nya serie av ståstaplare, AXiA EX. Den 13 april hölls den officiella lanseringen och truckarna är nu tillgängliga världen över.

När den nya serien utvecklades var målsättningen att kunna erbjuda en hög prestanda i trånga utrymmen; med en kapacitet på upp till 2.0 ton och med lyfthöjder upp till 7.0 meter ger ståstaplarna den flexibilitet som behövs i alla miljöer – oavsett storlek. Truckarna har en ny ergonomisk justerbar ratt, reglagen är intuitiva och lättillgängliga och med ett smalt kompakt chassi med god sikt, vilket gör den exceptionellt smidig att manövrera.

– Den här serien har allt som du behöver för att kunna utföra ditt arbete säkert och effektivt, säger Harri Puronen och fortsätter:

– Det känns jättekul att vi äntligen kan lansera AXiA EX. Vi har arbetat med det här projektet i många år vilket gör det ännu roligare att vara i mål. Ståstaplarna som vi hade innan var i vårt tycke marknadens bästa och nu har vi en ännu bättre, det säger en hel del.

Bättre lagerhantering

AXiA EX är särskilt utformad för ökad säkerhet, ergonomi och effektivitet, Operatörerna står skyddade i trucken vilket ökar säkerheten för föraren. Designen gör även att föraren kan arbeta i en mer avslappnad position, och med många andra smarta säkerhetsfunktioner som ”Intelligent Cornering System” och med det förbättrade stabilitetssystemet gör AXiA EX-staplaren ett smart val.

– De ergonomiska aspekterna i kombination med den ökade prestandan gör den här truckserien till den bästa som finns. AXiA EX-truckarna. Bara en sån sak gör att du kan effektivisera ditt arbete markant, säger Harri Puronen innan han avslutar:

– Det har gått några veckor nu sedan vi officiellt lanserade AXiA-serien och mottagandet har varit bra. Nu ser vi fram emot att fler ska ta del av truckarna och få möjligheten att optimera sin lagerhantering.