Nyheter

Ny VD för Entrack AB

Styrelsen i Entrack AB har utsett Daniel Hagengård till ny VD för Entrack AB per 2 maj 2022. Han efterträder tidigare VD Björn Nilsson som fortsatt kommer att verka i rollen som koncernchef för Entrack-gruppen.

Jag känner mig hedrad och ödmjuk över det förtroende jag fått av styrelsen och ser med glädje fram emot att fortsätta vidareutveckla Entrack tillsammans med våra kompetenta och drivna medarbetare. Vi som företag har ett starkt förtroende hos våra kunder på den svenska marknaden och vi skall bygga vidare på detta förtroende och fortsätta leverera bra produkter av hög kvalitet, personligt engagemang och hög service. Jag hoppas kunna bidra med driv, struktur och mina tidigare erfarenheter från andra men relaterade branscher såsom maskinuthyrning och dagligvaruhandel. Björn och jag har haft ett nära samarbete under min tid som kvalitetschef och jag ser fram emot att vidareutveckla verksamheten tillsammans med honom och resten av organisationen nu när han får möjlighet att fokusera mer på sin roll som koncernchef, säger Daniel Hagengård, Entrack ABs tillträdande vd.

Daniel Hagengård började på Entrack i september förra året och har sedan dess arbetat i rollen som kvalitetschef vilket har gett honom goda möjligheter att lära känna verksamheten och medarbetarna.

Med Daniel vid rodret kan vi fortsätta utveckla Entrack på vår hemmamarknad i Sverige med hög service och kundnöjdhet där han bidrar med ökad struktur, hög energi och stort kundfokus. Entrack-gruppen fortsätter samtidigt expansionen både i produktsortiment och med ett allt större avtryck i Europa, säger Björn Nilsson, koncernchef.