Nyheter

NTEX anställer erfaren försäljningschef

Sveriges största privatägda speditionsföretag, NTEX, har nyligen anställt Anna Grönstad-Karlsson till rollen som försäljningschef i Sverige. Anna har över 30 års erfarenhet inom transportbranschen, de tio senaste som just försäljningschef på olika större företag med global verksamhet. Senast kommer hon från rollen som försäljningschef på Maersk.

Som försäljningschef för Sverige kommer Anna Grönstad-Karlsson att ansvara för såväl inrikes- som utrikesmarknaden.

– I grund och botten brinner jag verkligen för att träffa kunder och göra affärer. Genom min erfarenhet har jag lärt mig vikten av att skapa team-känsla och att jobba tillsammans med mina säljteam. Det skapar en förståelse för både framgång och förbättringspotential, säger Anna.

Anna Grönstad-Karlsson startade sin karriär inom transportbranschen 1992. Då på dåvarande Sealand som sedan blev en del av Maersk. Därefter har hon jobbat med allt från projektlast på det japanska speditionsföretaget NYK till att varit kommersiell chef på CMA-CGM och försäljningschef för både Panalpina och DSV.

I sin roll som försäljningschef för NTEX i Sverige rapporterar Anna till Tobias Rindevall, Sales Director, NTEX Group.

– Vi är väldigt glada att välkomna Anna till oss på NTEX. Med hennes gedigna erfarenhet ser vi fram emot att ta ännu ett steg i att stärka vår position på den svenska marknaden, säger Tobias Rindevall.