Nyheter

Ny tjänst hjälper entreprenadföretag att sänka bränslekostnaderna

Genom AutoTrack ges entreprenadföretag och åkerier en möjlighet att på ett enkelt sätt få kontroll på sina bränslekostnader, få larm vid bränslestöld, styra och planera maskinunderhåll, se position m.m.

Det är Daniel, Björn och Joakim som ligger bakom AutoTrack som efter ett år av utveckling nu är redo för att lanseras.

– Allt började med att ett entreprenadföretag hörde av sig till oss och hade problem med att få kontroll på sina bränslekostnader. De hade problem dels med externa stölder, dels interna stölder och de upplevde att deras fordon förbrukade väldigt olika mängd bränsle. Efter vi hade hjälpt detta företag med att få kontroll på sina bränslekostnader insåg vi att det säkert finns fler företag med liknande utmaningar, särskilt med dagens bränslepriser. Därav utvecklade vi AutoTrack berättar Daniel Heyman en av grundarna.

– Med vår tjänst kan vi fånga upp signalen som mäter fordonets bränslenivå och både mäta förbrukning och att ägaren av fordonet får larm vid bränslestöld och att tutan, belysning etc. sätts igång för att skrämma bort tjuven som försöker stjäla bränslet. Lösningen fungerar lika bra på stationära tankar som i ett fordon.

Med AutoTrack visualiseras data i ett överskådligt program där ägaren av fordonet enkelt kan följa upp sin bränsleförbrukning.

Verktyget ger även möjlighet att planera och styra maskinunderhåll, planera och optimera körningar. Se positionering och mycket mer.

Läs mer på:

autotrack.nu