Nyheter

PRE-Bauma: Oktoberdagar hos Fredheim Maskin närmar sig

Oktoberdagar hos Fredheim Maskin närmar sig! I år kallar vi det PRE-BAUMA.

20-22 oktober hos Fredheim Maskin i Spydeberg i Norge.

Flera nyheter med elektriskt finns med i programmet, både i utställningen på Fredheim Maskin och på demoområdet. Vi har bygg ut vår verkstadskapacitet och ökat vår lager/lagerhållning av slit delar/reservdelar för att trycka din produktion. Som vanligt har vi olika kurser i bland annat drift & underhåll av kross & sorteringsverk. En annan nyhet är buss från mässhotellet på morgon och retur på kvällen. Torsdag-Fredag är dessutom afterwork på verkstan i Spydeberg sista timmen.

Film från 2021:

https://youtu.be/V7N0gXSxtps

Boka ditt hotell redan nu, förra året tog rummen slut!

Scandic Brennemoen, Mysen

Brennemoveien 20, 1850 Mysen, Norge

Telefon: +47 64 87 90 00