Nyheter

Strands Lighting Division innovativa nyheter blev en succé på Elmia Lastbil 2022

Elmia Lastbil i Jönköping blev ett framgångsrikt event för Strands med lyckade lanseringar ur Dark Knight-, Siberia- och Cruise Light serien.

Under fyra dagar samlades branschfolk, privatpersoner och skolungdomar i Strands nya monter för att uppleva Strands innovativa nyheter live. Nyheter som Ambassador Dark Edition, Siberia Low Rider, och Siberia Tail Light fick stor uppmärksamhet och blev snabbt populära hos besökarna.

– Det har varit fantastiskt att få träffa alla besökare och det har varit ett rejält tryck på våra nyheter, säger Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

En av Strands ambassadörs nya lastbilsprojekt med nyheter ur Dark Knight-serien monterade.
På Elmia Lastbil presenterade Strands också sitt nya monterkoncept med ny innovativ belysning och där en av Strands ambassadörers nya lastbilsprojekt ställdes ut med Strands nyheter monterade. Tanken bakom den nya montern var att ge besökarna en unik upplevelse där besökarna fick se produkterna ”in action”.
– Vi lever efter de tre orden – Feel the passion – och vår vision är att få besökarna att känna vår passion och att uppleva det på plats i montern, avslutar Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.