Nyheter

Norwegian vinner pris för Bästa Flygbolag i Europa

Norwegian har röstats fram som Bästa Flygbolag i Europa i Danish Travel Awards som är den mest prestigefyllda utmärkelsen för resebranschen i Danmark.

–Vi är mycket glada och stolta över att ha kammat hem priset som Bästa Flygbolag i Europa, i danska Danish Travel Awards. Det är tack vare alla våra kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att erbjuda den bästa och mest professionella servicen till våra kunder. De är Norwegians ansikte utåt och utan deras professionella arbetssätt, hängivenhet och goda humör hade vi inte fått den här utmärkelsen. Varje dag ser de fram emot att önska våra resenärer välkomna ombord, säger Christoffer Sundby, EVP Sales, Marketing & Customer Care på Norwegian.

Norwegian tillhör de bästa flygbolagen i Europa när det gäller att undvika inställda avgångar. Under 2022 – som dessutom har varit ett mycket krävande år för flygbranschen – har bolaget genomfört nästintill 100 procent av de schemalagda flygningarna.

Om Danish Travel Awards

Vid Danish Travel Awards som hålls i Köpenhamn varje år, delas priser ut i 20 kategorier, inklusive pris för Bästa Hotellkedja och Bästa Kryssningsrederi. Utmärkelserna som delas ut är baserade på en kundundersökning där danskar röstar fram sina favoriter. Undersökningen är utförd av undersökningsföretaget Epinion.