Nyheter

NetNordic vinner ramavtal för Nätverk- och Säkerhetslösningar till offentlig sektor

NetNordic har tecknat ramavtal med Kammarkollegiet gällande upphandlingen Datacenter 2021 för anbudsområdet Nätverk och Säkerhet. Avtalet är värderat till 2,3 miljarder kronor med avtalstid 2-4 år.

– Vi är mycket stolta och glada över att kommuner, regioner och myndigheter nu får möjlighet att dra nytta av vår erfarenhet och expertis inom nätverks- och säkerhetsområdet. Cybersäkerhet har hög prioritet hos de allra flesta organisationer och behovet av nätverks- och säkerhetstjänster inom offentlig sektor har nog aldrig varit större, säger Fredrik Rosman, VD på NetNordic Sweden.

Ramavtalet för nätverk och säkerhet omfattar; hårdvara, programvara och tjänster för till exempel nätverksväxel, router, trådlösa nätverk, lastbalanserare, brandvägg, Virtual Private Network, intrångsdetektering och övervakning.

– Vi har valt att arbeta med marknadens absolut vassaste teknologier från marknadsledande leverantörer inom varje fokusområde. Vi satsar på att ha de högsta certifierade konsulterna och den bästa kundsupporten. Vi ser framemot att kunna bidra med marknadsledande nätverk och säkerhet till offentlig sektor, säger Fredrik Rosman.