Nyheter

Remote API automatiserar globala anställningsprocesser

Remote, ledaren när det kommer till att hantera globala, distribuerade arbetsstyrkor, meddelade idag att Remote API nu finns tillgänglig för företagets kunder. De senaste förbättringarna gör det möjligt för företag att bygga anpassade integrationer för att säkert synkronisera sina anställdas och konsulters data mellan Remote och deras HR-system.

Därigenom blir det möjligt att automatisera processer relaterade till internationella anställningar.

– Företag använder allt oftare globalt distribuerade team för att påskynda sin tillväxt, men fastnar ofta i byrokrati och repetitiva uppgifter. På Remote jobbar vi för att automatisera HR- och löneverktyg så att företag kan förenkla den globala anställningsprocessen, säger Job van der Voort, VD och medgrundare av Remote. Alla kunder har unika behov av och idéer för användningen av anställdas och konsulters data. Remote API utökar kapaciteten hos Remotes plattform avsevärt, vilket öppnar upp möjligheter för företag att skapa sina egna anpassade integrationer, automatiseringar och rapporteringsprocesser.

Tusentals företag använder Remotes plattform för att hantera onboarding, lönelistor, förmåner, regelefterlevnad, optioner, omlokalisering och andra tjänster för anställda och konsulter i 150+ länder.

Arbetsgivare använder i allt högre grad Remote tillsammans med ett antal andra leverantörer och interna verktyg för att hantera register och HR- och lönelisteprocesser för sina nya globala arbetsstyrkor. Remote API eliminerar datasilos och dubbletter av processer genom att ge kunder tillgång till sina data så att de kan bygga integrationer och datasynkroniseringar med önskade system.Lanseringen av Remote API förljer Remotes tidigare lansering av marknadens första API för globala anställningar som gjorde det möjligt för plattformspartners att bädda in Remotes tjänster och data direkt i sina egna plattformar. Att öppna upp Remote API för kunder innebär att organisationer nu själva kan bygga skräddarsydda integrationer med Remote.