Nyheter

Parakey & SAFETRON lanserar motorlås med mobil access

Den 25 oktober var det äntligen dags för avtäckning av tredje generationen motorlås i SAFETRON-6000 serien, nu med stöd för mobil access från Parakey.
För att möta framtidens mobila accessbehov har SAFETRON integrerat stöd för Bluetooth-kommunikation i sina motorlås i SAFETRON 6000-serien. Utvecklingen har skett i nära samarbete med Parakey, vars mjukvara för mobil access integrerats i motorlåsen.
-Fantastiskt roligt att presentera nästa generation motorlås i 6000-serien! Motorlåsen blir skalbara och möjliggör en oöverträffad flexibilitet där man enkelt kan välja att styra låsen trådlöst eller trådbundet och därigenom skräddarsy en lösning för alla tänkbara behov. Smart, enkelt och kostnadseffektivitet på en helt ny nivå, säger Adam Klingberg, försäljningsansvarig på SAFETRON.
Motorlås 6000 med mobil access från Parakey säljstartar under första kvartalet 2023. SAFETRON kommer att saluföra låshuset medan licens för att nyttja mjukvaran och hantera mobila nycklar tecknas med Parakey.
– Parakey x SAFETRON visar hur passage, access och lås kan användas och hanteras på helt nya sätt, betydligt enklare, mer kostnadseffektivt och framförallt framtidssäkert med stöd för mobil access. Intresset för den nylanserade produkten har varit enormt, redan innan vi lanserat och visat upp produkten!, säger Peter Wegdell, CSO på Parakey.
Med Parakeys användarvänliga portal kan du skicka en eller tusentals mobila nycklar till en eller tusentals användare, för en enskild yta eller hela bestånd. Nyckelhanteringen kan också automatiseras genom att Parakey kopplas samman med kunds befintliga system och tjänster.
Motorlåsen bygger på SAFETRONs beprövade mekaniska konstruktion, noggranna materialval, marknadsledande prestanda och är certifierade enligt SSF 3522 låsklass 5.
Foto: Jan Vašek