Nyheter

Nya mekaniska kopplingar för Bobcats minigrävmaskiner

Bobcat har utökat företagets snabbkopplingsportfölj med ett komplett urval av nya mekaniska stiftgripsystem tillgängliga för hela Bobcats minigrävare. De är idealiska för användning i många applikationer inklusive konstruktion, uthyrning, vägarbeten, landskapsarkitektur och jordbruk.

De nya mekaniska kopplingarna erbjuder ökad komfort och produktivitet, med en enda besöksdesign som garanterar att förare kan byta mellan redskap snabbt, enkelt och säkert på arbetsplatsen. Kopplingssystem som detta kan omvandla minigrävmaskiner till verktygsbärare, vilket gör det möjligt för föraren att växla mellan skopor och ett brett utbud av andra redskap inom några minuter, vilket maximerar effektivitet och effekt.

Förutom snabbhet och mångsidighet tillåter reversibiliteten hos de nya Mechanical Pin Grabber-kopplingarna förare att arbeta närmare väggar eller under rör. Pin-on-tillbehör är också enkla att fästa, en attraktiv funktion för uthyrningsföretag och deras kunder, vilket ökar maskinernas anpassningsförmåga och avkastningen på investeringen.

Tack vare den genomtänkta krokformade tekniska designen av kopplingen faller inte skopan när den är avkrokad. Ett vinkelrätt låssystem säkerställer maximal säkerhet vid arbete med Bobcat minigrävare.

Den beprövade och testade designen ger trygghet eftersom det inte finns några smörjningskrav och väldigt få rörliga delar utan underhållskrav (förutom en daglig inspektion), vilket garanterar att dessa är problemfria kopplingar. Den öppna och enkla designen är tänkt att fungera i lera – så att lera inte fastnar i systemet och blockerar mekanismen.

De Mechanical Pin Grabber-kopplingarna är tillverkade av extra höghållfast stål som ökar hållbarheten, samtidigt som vikten och minigrävarens prestanda optimeras.