Nyheter

Norwegian utökar inrikestrafiken från Arlanda med vinterlinje till Åre Östersund

Norwegian fortsätter att utveckla linjenätverket och börjar lagom till jul återigen trafikera sträckan Stockholm Arlanda – Åre Östersund.

Efter några års paus återstartar nu Norwegian direktlinjen med en tidtabell väl anpassad för att erbjuda stockholmarna en långhelg med skidåkning i populära Åre, ca 1,5 timmars bilresa från Åre Östersund flygplats.

Med start 22 december kommer Norwegian flyga Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Åre Östersund Airport (OSD) två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar. Under jul och nyår trafikeras sträckan mellan 22 december och 8 januari för att sedan återupptas mellan 16 februari och 23 mars 2023.

Något fler än hälften av resenärerna på sträckan är i dagsläget privatresenärer, men andelen affärsresande har ökat under året.