Nyheter

Comfort ingår samarbete med finska Kempower

Comfort-kedjan AB tecknar service- och installationsavtal med Kempower som är en av de större tillverkarna av laddutrustning för fordonsmarknaden i Sverige och Finland.

Avtalet skapar förutsättningar för Comfort-kedjan att erbjuda totalentreprenader och serviceavtal för slutkunder inom fordonsladdning. I samband med samarbetet väljer Comfort också att skapa ett eget affärsområde för kedjans 139 lokaliseringar i Sverige, där man kommer att kunna erbjuda lösningar för installation av fordonsladdning i hela landet.

– Nu kliver Comfort in på den svenska installationsmarknaden för fordonsladdning på allvar. Den här affären uppskattar vi till runt 25 miljoner SEK och bidrar i allra högsta grad till att stärka vårt erbjudande inom fordonsladdning för både företag och privatkunder i hela Sverige, säger Mattias Lindgren, Riksaffärer Comfort.