Nyheter

Easypark lanseras i Paris

Svenska parkingtech-bolaget Easypark fortsätter växa internationellt. Easypark som idag finns i mer än 25 länder och över 3 200 städer, från Australien till Nordamerika, adderar nu Paris till kartan. Såväl Parisare som turister kommer nu kunna ta del av en helt digital parkeringsupplevelse med Easypark-appen.

Idag använder miljontals förare Easyparks tjänster över hela världen och antalet växer konstant. Nu lanseras Easypark i Frankrikes huvudstad Paris, vilket underlättar för bilförare att hitta och hantera parkering, samt ladda sin elbil.

– Idag använder nästan 70 procent av franska bilförare en app för att hantera sin parkering. En av de stora fördelarna med Easypark är att du inte är begränsad till en stad, eller ens ett land. Vi erbjuder en trygg och enkel hantering av parkering och elbilsladdning över hela Europa, i en och samma app. Paris är ett populärt resmål, inte minst för oss svenskar. Oavsett om du åker dit på bilsemester eller bestämmer dig för att hyra en bil så kan du nu använda appen du är van vid och känner igen hemifrån, säger Anders Bäck, Sverigechef på Easypark.

I Frankrike finns Easypark i mer än 70 städer. Däribland Paris, Bordeaux, Toulouse, Lille, Reims, Metz, Nancy och Strasbourg. Från stora metropoler till små städer erbjuder Easypark franska som utländska bilförare samma upplevelse när de reser både på nationell och på europeisk mark.