Nyheter

Kisa Återvinning utökar verksamheten

Nu tar Kisa Återvinning AB över liftdumperhanteringen och tillhörande service från Kimek Industriservice AB från november. Kimek Industriservice bedriver sin verksamhet vidare som vanligt, det är bara delen med liftdumpers som lyfts över till Kisa Återvinning AB.

Kisa Återvinning samlar främst in järn- och metallskrot från både företag och privatpersoner. Materialet hanteras på gården i Bjärkeryd i bl a en stor skrotsax, för vidare försäljning till smältverk. Företaget erbjuder även tjänster inom återvinning i form av containerservice och industririvningar. Anläggningen har även en kanalpress för hantering av wellpapp mm.

För Kisa Återvinnings helhetslösning passar transporter med liftdumpers perfekt. Vi ska förvalta detta väl och är glada att kunna fortsätta att utveckla transporterna efter kunders behov, säger Patrik Pettersson, platschef på Kisa Återvinning. Liftdumpers lämpar sig för att transportera behållare till underlag, även de underlag som är känsligare. Det blir ett bra komplement i vår transportlösningstjänst.