Nyheter

Unik produktportfölj och 2023 års game changer

DEFA har något så unikt som en komplett produktlinje som täcker hela behovet inom elbilsladdning. Den 2–4 december hittar man företaget på eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg, och både populära bästsäljare och revolutionerande nyheter kommer att presenteras.

DEFA är återigen huvudsponsor för Nordens största elbilsmässa, eCarExpo.

 I vår monter hittar du lösningar vi är helt ensamma om och vi är stolta över att kunna visa upp vår allra senaste innovation, som är en riktig game changer på marknaden, berättar Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.

Denna game changer heter DEFA Power, och kommer att lanseras i januari 2023.

 Det här är det absolut senaste inom elbilsladdning, både när det gäller hård- och mjukvara. Hittills finns det ingen laddbox på marknaden som är så komplett som DEFA Power, säger Martin Jonsson.

DEFA kommer också att presentera det senaste tillskottet, DEFA Solid, som lanserades i Norge häromveckan och som är en lättinstallerad och mycket lättanvänd hemmaladdare anpassad för ett nordiskt klimat.

Under mässan kommer DEFA visa upp hela sortimentet inom e-mobility; från lastbalanseringslösningar till eConnect laddkablar med högsta prestanda och hållbarhet, Mode 2-laddaren eMove som vann Red Dot Product Design Award 2022 samt kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.