Nyheter

Cliffton byter namn till Swerock

Cliffton byter sitt namn till Swerock och företaget fortsätter att erbjuda kunderna hela konceptet med transport- och maskintjänster, betong, ballast och miljötjänster i samma bolag. Nu under namnet Swerock.

Cliffton är Swerocks varumärke för transport- och maskintjänster i södra Sverige medan tjänsterna i övriga landet köpts direkt av Swerock. Verksamheten innefattar bland annat kran-, industri och anläggningstjänster samt entreprenadmaskiner.

Nu byter Cliffton namn och får i samband med det ny logotyp på alla fordon och maskiner.

– Detta är ett steg i rätt riktning. Med ett samlat varumärke som är lika i hela Norden, skapar vi en större igenkänning på marknaden och för våra kunder. Genom denna förändring stärker vi också varumärket Swerock, säger Carl-Johan Mohlin, regionchef på Swerock.

I Swerocks verksamhet inom transport och maskin i södra Sverige finns ett hundratal medarbetare samt ett stort antal ansluta maskinägare och åkerier. Kunderna kommer att ha tillgång till samma starka resurser och kompetens som tidigare genom varumärket Swerock.

– Vi är stolta över Cliffton, den kultur som finns i verksamheten och vår servicemedvetna personal. Det vi gör nu är att förtydliga erbjudandet till marknaden genom att bli Swerock. Vi erbjuder ett lika brett utbud av tjänster som tidigare och våra kontor finns kvar i hela södra Sverige, säger Mikael Johansson, avdelningschef på Swerock.

Målsättningen är att varumärkesbytet ska vara klart under första kvartalet år 2023.

Foto: Henrik Nordell

På bilden: Fredrik Ljungkvist är en av Swerocks kranbilsförare